גרגרי גוגי במהלך הריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

12/04/2014 | 20:50 | מאת: לירון

שלום, ברצוני לדעת האם גרגרי גוגי מומלצים בהריו ןאו שמא יש להמנע מהם? במידה וניתן לאכול , מה המנה המומלצת? תודה

13/04/2014 | 08:52 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

לירון שלום, אני לא מכירה גרגירי גוגי אלה רק גוג'י ברי שאלו הם סוג של פירות יער, לכן אני יוצאת מנקודת הנחה שלאילו התכוונת. כמו כל פרי אחר אין המלצה לצריכה או למניעה של אכילה שלהם בהריון ולכן גם אין מנה מומלצת. זהו פרי שעשיר מאוד באנטיאוקסידנטים ופיטוסטרולים. ההמלצה היא צריכה של 2-3 מנות פרי ביום (למי שאין בעיות רפואיות מיוחדות)בצורה מגוונת, כיוון שכל פרי נותן לנו ערכים תזונתתים שונים.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון