סושי בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

10/04/2014 | 17:51 | מאת: נטלי

שלום שמעתי מחברה שאסור לאכול סושי בהריון ? אכלתי כבר פעמיים במהלך ההריון סושי , זה יכול לפגוע בעובר שלי ?

13/04/2014 | 08:36 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

נטלי שלום, הסיבה שבגללה אסור לאכול סושי בהריון היא שדגים שאינם מבושלים יכולים להכיל חיידקים שעלולים לפגוע בעובר. וכיוון שלא רוצים לקחת סיכון לגבי הסיכוי אוסרים לאכול סושי בהריון. לגבי פגיעה בעובר הסיכוי לכך הוא נמוך אך יש להתייעץ עם הרופא המטפל. בכל מקרה מעכשיו בבקשה לא לאכול יותר סושי גם לא צמחוני (כיוון שחותכים את הסושי הצמחוני עם אותו הסכין של הדגים).

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון