תזונה לקויה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

25/03/2014 | 18:27 | מאת: י

שלום שירי רציתי לדעת איזה מאכלים יש להימנע מהם בתקופת ההריון על מנת לא להגיע לתזונה לקויה בהריון ? תודה יפית

29/03/2014 | 19:18 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

שלום, ישנם הרבה מאכלים שמומלץ להימנע מהם או לצרוך אותם במינון נמוך כגון: דגים, אלכוהל, קופאין, בשרים/דגים לא מבושלים היטב ועוד. על מנת לקבל את כל האינפורמציה אני מציעה להיכנס לאתר של משרד הבריאות תזונה בהריון, שם רשומות ההמלצות למאכלים מומלצים ומאכלים מהם יש להימנע בזמן הריון, בצורה מסודרת ובהירה. לידיעתך ההמלצות על מניעה הן ברובן כדי למנוע זיהומים ובעיות התפתות ולא למניעת תזונה לקויה.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון