שייקים ירקות ופירות בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

04/03/2014 | 00:28 | מאת: מיטל

אני בת 34 בחודש שישי, הריון תשני תין לאחרונה התחלתי לשתות מידי יום שיק מתרד כ15 עלים ופרי תפוח או בננה או תותים ומלון זה תמיד ירק כלשהו עלי ופרי או שניים כדי שיהיה טעים ראיתי שהתרד יש המון ויטמין a. האם הדייק הזה בעייתי, האם כדאי להחליף את התרד בקייל או חסה האם מותר כל יום?? תודה

04/03/2014 | 19:07 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

תרד אינו בעייתי בצריכה יומית. אך קחי בחשבון שאם הסיבה שאת שותה את השייק הנ"ל הוא בשביל לקבל ברזל, הדרך היחידה לספוג ברזל מתרד הוא רק לאחר שזה עבר בישול. בנוסף על מנת למנוע זיהומים יש לשתות את השייק הנ"ל רק בבית. רק בצורה בה את מכינה ויודעת שהפירות והירקות טריים לאחר שאלו נשטפו היטב.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון