משקל בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

18/02/2014 | 20:32 | מאת: ליאת

כמה צריך לעלות במשקל כל ההריון ועם יש הבדל בין הריון רגיל להריון עם סוכרת תודה רבה

19/02/2014 | 14:12 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

ליאת שלום, העלייה במשקל בהריון תלויה במשקל לפני ההריון (BMI לפני ההריון). BMI קטן מ18.5 – מוגדר כתת משקל- מומלץ לעלות 12.5-18 ק"ג BMI בין 24.9 – 18.5 - מוגדר כמשקל תקין- מומלץ לעלות 11.5-16 ק"ג. BMI בין 29.9 – 25 – מוגדר כמשקל עודף- מומלץ לעלות 7-11.5 ק"ג. BMI הגדול מ30 –מוגדר כהשמנה- מומלץ לעלות 5-9 ק"ג. אין הבדל בעליה במשקל בין הריון רגיל להריון עם סכרת.אך יש לקחת בחשבון כי במידה ויש עודף משקל גדול יש להיוועץ עם דיאטנית על המשקל האישי המומלץ לעליה.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון