פה וטלפיים אצל בן שנתיים

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

04/03/2014 | 23:26 | מאת: גל

שלום, כיצד אוכל לדעת מתי זה בסדר לשלוח את בני שוב לגן? יום שישי שעבר העלה חום חזור ושוב עד שבת בערב. (מאז לא עלה החום), בשבת בבוקר הופיעו פצעים סביב הפה ויותר מאוחר יצאו גם בכפות ידיים, הרגליים, הפיפי ופי הטבעת. ביום ראשון ואתמול עדיין הרגיש חלש ולא במייטבו ועל כן לא הלך לגן. אתמול הערב הרגיש והתנהג כרגיל, למרות שהפצעים עדיין קיימים אך הם יבשים ומתייבשים. הוא נשאר גם ביום בבית ליתר ביטחון אך כבר התנהג כרגיל מלא חן ואנרגיה. איך אדע אם ניתן לשלוח אותו לגן מחר בבוקר? אין לו חום, אך הפצעים מדבקים? לא ארצה חס וחלילה שידביק ילדים אחרים. תודה מראש גל

05/03/2014 | 13:47 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום גל כאשר אין כבר חום והתנהגותו תקינה וכל הנגעים יבשים לחלוטין רמת ההדבקה יורדת וניתן לשלוח חזרה לגן בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות