בדיקת דם טבורי

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

27/01/2014 | 17:33 | מאת: מיכאל

שלום נולדה לנו בת לפני כחודש. בלידה ביקשנו שיאספו דם טבורי חזרו אלינו היום ואמרו לנו שיש חיידק בדם ויש להתיעץ עם רופא ילדים staphylococcus coagulase neg anaerobic gram positive rod non spore forming אשמח לדעת על מה מדובר ואם זה מסוכן לתינוקת לא הצלחתלמצוא שום מידע באינטרנט תודה

04/02/2014 | 14:14 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום מיכאל על-פי החיידקים שמופיעים בשאלתך נראה שמדובר בדגימת דם טבורי שהזדהמה כיוון שלא נלקחה באופן סטרילי. אין סכנה לתינוקת ואני מניח שהתינוקת אוכלת היטב ועולה במשקל בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות