קרקפת מתקלפת

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

17/01/2014 | 19:13 | מאת: שני

היי, הבן שלי בן שבועיים ובימים האחרונים הקרקפת שלו מתקלפת בצורה רצינית.. אני עוד קצת מפחדת לגעת אז אני גם בקושי מוציאה את חתיכות העור שכבר באוויר.. זה הגיוני שהקילוף כל כך רציני? נראה כמו מלא מלא קשקשים.. מה אפשר לעשות?

17/01/2014 | 20:46 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום שני מדובר בסוג של אקזמה בקרקפת אם כי הופעתה אינה אופיינית לגיל כה צעיר יש טיפול במשחה מיוחדת שנועדה לרכך את העור המעובה ואני מציע שתפני לרופא הילדים או לרופא עור שימליצו לך על הטיפול. בברכה

20/01/2014 | 21:31 | מאת: טליה

זה הגיוני אין סיבה לדאגה. כשזה קרה לי עם הקטן שלי, השתמשתי פשוט בשמפו טבעי של מורז. הוא מיוחד למצבים כאלה, מכיל קמומיל ועוד צמחים שמרגיעים את העור של הקרקפת ועוזרים לתופעה הזאת

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות