חיסון rsv

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

09/01/2014 | 16:55 | מאת: אורן

שלום רב ברצוני לדעת האם עליי לחסן את בני בחיסון rsv כאשר הוא נולד בשבוע 35 +3 ימים ? אנחנו מקבלים דעות חלוקות. הנטל הכלכלי ברור לנו אך נוכל להיעזר בהורים. השאלה היא אם החיסון הזה חיוני גם לו? ואם יש תופעות לוואי ? כתבתי לך גם הודעה בפרטי. אודה לתשובה בהקדם היות ועליי לחסן אותו ביום יומיים הקרובים וכבר יצרתי קשר עם בית מרקחת שהשיג עבורי את החיסון בברכה ותודה אורן

09/01/2014 | 18:56 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

היי אורן כפי שכבר עניתי לך במייל מומלץ בהחלט לתת את החיסון אם אתם יכולים לעמוד בהוצאה הכספית. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות