תינוק שמאבד את נשימתו..

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

08/12/2015 | 20:44 | מאת: חיים

תינוק שנולד פג בשבוע ה-38. כיום הוא בן 3 חודשים. כאשר הוא בוכה, הוא מאבד את קולו ואת נשימתו ונעשה כחול. רק אחרי שנושפים על פניו, בד"כ הוא חוזר לבכות. מה אפשר לעשות?

08/12/2015 | 23:28 | מאת: ליטל בוזאק

חיים שלום רב תינוק שנולד בשבוע 38 איננו נחשב פג אלא כל תינוק שנולד בשבוע 37. מה שאתה מתאר יכול להיות סוג של הפסקות נשימה או סטרידור, היצרות קנה הנשימה. כאשר התינוק מכחיל, יש לגשת לרופא ולבצע את הבדיקות הנדרשות בהקדם. בהצלחה

10/12/2015 | 19:06 | מאת: חיים

תודה רבה. ההורים שלו היו אצל רופא ילדים והרופא אמר שאין מה לעשות. רציתי לדעת אילו בדיקות היית ממליצה לעשות?

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות