בעיית אכילה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

18/06/2015 | 00:07 | מאת: שירן

דר שלום הייתי נולדה בשבוע 36 פלוס 4 במשקל 1.745עקב בעיה בשליה. מרגע שנולדה אכלה מעל ומעבר ביחס למשקל שלה -אוכלת סימילאק. עד לפני שבועיים כרגע בת שלושה חודשים ושבוע שוקלת 5 קילו גובה 57 סמ היקף ראש 38 אוכלת 90-80 7 פעמים ביום אחרי האכלה בכוח בכי ושעה שלמה הזזת ראש לקראת הסוף והוצאת הפיטמה עם הלשון - החלפנו בקבוק פיטמה אוכל ניסינו הכל היינו במיון עשו לה בדיקות הכל תקין. מה לדעתך הבעיה? איך אפשר לפתור את זה ?

21/06/2015 | 15:37 | מאת: ליטל בוזאק

שירן שלום רב, יש מקרים רבים בהם התינוקות גודלים וצורכים פחות אוכל במהלך היום וזה יכול להשתנות שוב. בהנחה שנבדקתם, וכל הבדיקות והאבחנות הרפואיות לא מצאו דבר, אפשר לפנות למרפאה בריפוי ועיסוק שתנסה לעזור ותתן לכם הסבר והדרכה למנוע בעיות אכילה. יש מקרים שבהם האבסה יכולה לגרום לרתיעה מאוכל ואף להחמיר את סירובה לאכול. תמשיכי לעקוב אחרי גדילה והתפתחות בטיפת חלב אצל האחיות והרופאים שם לוודא שיש מגמה של גדילה. חשוב לציין שמדדים שציינת קשורים לגנטיקה של ההורים.

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות