ידיים מכחילות

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

17/12/2014 | 20:17 | מאת: פיבי

בזמן שאני מקלחת את ביתי בת ה 5 חודשים כשהיא בידי אך הפוכה (עם הפנים למטה) לרחיצת גבה הידיים שלה מכחילות... נראה כי בעצם צורת החזקתי הידיים מכחילות ואז שבות לצבע הרגיל. האם יש בעיה בכלי דם?

21/12/2014 | 11:20 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום פיבי הכחלה של הידיים בזמן רחצה יכולה לנבוע מלחץ על בתי השחי שגורמת ללחץ על כלי הדם העוברים שם וכן כתוצאה מחשיפה לקור בכל מקרה כדאי להימנע מכך הן באמצעות חימום חדר האמבטיה והן באמצעות אחיזה שלא תלחץ בבתי השחי בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות