כמה זמן מתחילת דלקת בפה אפשר לחזור לגן?

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

29/11/2014 | 22:37 | מאת: טלי

הי, בן השנה וחודש שלי סובל מזה מספר ימים מדלקת בפה. כיום הוא כבר מתנהג כרגיל במהלך היום וגם אוכל יפה אך עדיין מרייר הרבה. מתי הוא יכול לחזור לגן ללא חשש להדבקת ילדים אחרים? תודה!

30/11/2014 | 10:00 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום טלי הדבקת ילדים אחרים מתקיימת בכל מקרה אצל ילדים עם נזלת, שיעול, שלשול, דלקת עיניים או פצעים בפה. אם לא נשלח לגן את כל הילדים הללו, ניתן לסגור את כל הגנים במשך כל תקופת החורף... לפיכך, אם אין חום והילד חש בטוב ולא נראים פצעים סביב הפה או בפה, ניתן לשלוח אותו חזרה לגן בברכה

30/11/2014 | 13:08 | מאת: טלי

(אז אפשר להתעלם מהשאלה ששלחתי גם דרך האתר)

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות