למה ברחובות צריך להילחם על תורים למעקבי התפתחות?

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

11/11/2014 | 12:13 | מאת: גלי

פגה שנולדה בשבוע 32 במשקל 1.450 "נזנחה" ע"י המערכת בטענה שהכל תקין. בבית החולים התקעשו שתיגע למעקבים אך מכבי מסרבים לתת טופס 17 ומאלצים אותי להשתמש "באין" שירותים שלהם. אישרו לי מעקב אחת לחודשיים!! וגם על זה עשו לי טובה. יצא מכך שהיום, בגיל שנה היא לא יושבת עדיין שוקלת מתחת ל 7 קילו ורק עכשיו הבינו שיש "בעיה" והיא זקוקה לטיפול אניטנסיבי יותר. זה יופי אבל אין תורים! ושכבר יש תור זה בשעות בעייתיות לילדה בת שנה (11-12 בבוקר) שעות שינה ואוכל.

11/11/2014 | 13:17 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום גלי מדור זה נועד לשאלות רפואיות ולא אדמיניסטרטיביות. יחד עם זאת, אם תעבירי לי את האי מייל שלך אוכל להפנותך לאחראיים על נושא התפתחות הילד באזור שלך כדי שיוכלו לבחון את המקרה לגופו של עניין וגם לנסות לסייע לך. במקביל את כמובן יכולה לפנות למחלקה לפניות הציבור דרך אתר האינטרנט של מכבי והנושא יטופל דרכם. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות