2 שאלות בבקשה:

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

02/11/2014 | 21:48 | מאת: לימורבד

האחת, האם יש סיבה נוספת (פרט לרעב) שבגללה תינוק מוציא לשון? השנייה, עד איזה גיל תינוקות שורטים את עצמם (ברור לי שלא יהיו שריטות לאחר גזיזת הציפורניים אך השאלה מתייחסת לעצם התנועה)

03/11/2014 | 07:57 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום לימורבד הוצאת לשון בתינוקות היא תופעה שכיחה שאינה מדאיגה. יש לשים לב שבעת שינה הלשון אינה בחוץ והשפתיים סגורות. תינוקות עלולים לשרוט את עצמם בחודשים הראשונים כל עוד אינם מודעים לכך עד אשר הם לומדים שזה גורם לכאב ומפסיקים. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות