תינוקת שלא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

26/10/2014 | 11:31 | מאת: אור

התינוקת בת כ7 חודשים מאז הלידה לא אוכל רגיל כלומר אולי 30 סיסי יהאכלה 3 פעמים ביום היום היא אוכלת סימילק 120 סיסי בתוספת פוליקוז 4 פעמים ביום פלוס הנקה פעמיים ביום אבל קצרה היא עולה במשקל באופן של 120 עד 200 גרם בחודש נולדה במשקל 3700 וקיום שוקלת 5300 לרופאים אין תשובה אוכלת גם ירקות אבל זה גורם לה לאכול פחות מנה של חלב ביום מה מומלץ לי לבדוק או לעשות יש היסטוריה של אלרגיה של חלב בבית לבנות הגדולות יותר

26/10/2014 | 13:10 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום אור תינוקת שלא עולה במשקל צריכה לעבור בירור מקיף אצל רופא הילדים. במידת הצורך צריך יהיה להפנות אותה למומחה בגסטרו ילדים או לאשפוז יום בבית החולים לבירור יותר מעמיק בברכה

27/10/2014 | 11:12 | מאת: אור

הילדה עברה בדיקות דם מקיפות והכל תקין הרופאה חושבת שזה עלול להיות אלרגיה לחלב השאלה האם זה יכול לגרום לזה שהיא לא עולה בגובה היא נעצרה בגדילה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות