אכילה ויציאה בכמויות חריגות

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

22/10/2014 | 09:02 | מאת: ציפי

בני בן שנה, נולד 2.180ק"ג, התפתח יפה ועלה במשקל טוב. הולך עם להחזיק חייכן ואינו מרבה לבכות "סתם" לפי דברי המטפלות במעון הוא אוכל כל מנה פי 1.5 משאר הילדים לדעתם הוא נראה עוד רעב אחרי האוכל ובנוסף לכך הוא עושה בטיטול אחרי כל ארוחה- כ4 פעמים ביום רק בגן. לדברי המטפלת הדבר נראה חריג. בבית אוכל עוד ועושה גם כן בטיטול. כשהוא איתי בבית אני לא מרגישה משהו חריג מבחינת אוכל ויציאות. (יש לציין שזה בני הבכור) האם יש מקום לדאגה? תודה רבה אמא מודאגת

22/10/2014 | 09:56 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום ציפי יציאות בכמות גדולה אינן בהכרח מדאיגות אם הילד לא סובל משלשולים ועולה היטב במשקל ובגובה. אם עליית המשקל או הגובה אינה תקינה או שהיציאות רכות ובעלות ריח רע מהרגיל יש צורך לברר זאת אצל רופא הילדים בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות