אמפטיגו

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

29/09/2014 | 09:38 | מאת: טלי

היי.בתי בת 8 חודשים.היום בפעם השלישית תוך חודשיים שקיבלה אמפטיגו. טופלה ע"י בקטרובן וצוויט.עבר בפעם הראשונה וגם בשניה. עכשיו יצא שוב ברגל ובכף הרגל. מה עושים? תודה.

29/09/2014 | 11:42 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום טלי אימפטיגו אינו ממצא שכיח בתינוקת בת 8 חודשים ועצם חזרת הממצא כבר 3 פעמים מחייבת בירור נוסף. נא פני לרופא הילדים להמשך בירור וטיפול בברכה

29/09/2014 | 13:18 | מאת: טלי

לא ידעה להגיד לי מה עושים כבר בפעם השניה שזה חזר חוץ מלתת אנטביוטיקה. מה כן ציינתי לפניה שהפצעים התפתחו בעקבות עקיצת יתושים

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות