ברית דחויה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

16/09/2014 | 12:42 | מאת: פיבי

בני נולד פג במשקל 1.293 קג, ועתה בן כמעט חודשיים במשקל של כ 3 קג. אנו רוצים לעשות ברית יחד עם מסיבה ב 10.10 אמרו לי שיכאב לו יותר ככל שמאחרים את הברית. האם זה נכון??? מוהלים מתעקשים לבצע מיידית גם מבחינת ההלכה. אני לא דתיה ולא מסורתית אך חשוב לי שלא יכאב לילדי אנא עצתך! !!

21/09/2014 | 10:31 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום פיבי ניתן לבצע ברית במשקל זה לגבי כאב, הדרך הטובה ביותר שלא יכאב לו היא בביצוע ברית עם הרדמה מקומית באמצעות זריקה. בד"כ רופאים שעושים ברית משתמשים בשיטה בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות