פין כחול אצל תינוק.

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

14/09/2017 | 12:40 | מאת: מור

שלום, הבן שלי בן חודש ושבוע ושמתי לב שכבר כמה ימים הפין שלו קצת כחול, הכוונה רק הכיפה. בדקתי ואין שערה מלופפת. האם זה נורמלי או מצריך בדיקה?

הי מור, טוב עשית ששללת את המצאות השערה סביב הפין, אך צריך לפנות לרופא בכל זאת. שינוי צבע עורו של התינוק אינו בהכרח תקין. במידה והתינוק עבר ברית ייתכן והמראה קשור לכך. ממליצה ללכת להבדק אצל רופא בהקדם. במידה והצבע הכחול קיים עקב בעיה בזרימת דם, מוטב לא להתעכב בפניה לרופא.

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות