אנטיביוטיקה זינט וחיסון לפוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

27/08/2013 | 14:23 | מאת: גדי

אני נוטל אנטיביוטיקה זינט ל 10 ימים בגלל זיהום בריאות. האם יש בעיה שביתי בת השנה וחודשיים תקבל בזמן הזה חיסון לפוליו ו/או שאהיה בגן איתה בקרבת ילדים שקיבלו את החיסון? תודה, גדי

27/08/2013 | 18:46 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

תרגיש טוב בריאות

27/08/2013 | 20:49 | מאת: אורחת

אתאר 2 מצבים אפשריים ואשמח לתשובה שתעשה לי סדר בבלאגן . מצב 1 :תינוק בן כמעט 8 חודשים עם 3 חיסוני המומת וילדה בת 4 עם 4 חיסוני מומת , לא מחוסנים בחי מוחלש ובמסגרת המעורבת בילדים שחוסנו וילדים שלא חוסנו . מה ההשלכות בעקבותיהם ועליהם . מצב 2 - גיל וסביבת ילדים זהים כאשר הם גם בעלי חיסון החי מוחלש , מה ההשלכות עליהם( תופעות לוואי חיסון או מחלה) ובעקבותיהם. ושאלה נוספת איך נדע אם גם אנחנו מחוסנים למחלה( אין לי כרגע תיעוד על החיסונים שעברתי ) והאם הם יכולים להדביק אותי ואת בעלי( בת 31 ו35, עד כמה שידוע אין בעיה במערכת החיסון שלנו)?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות