בבקשה, קחו אחריות ותבררו היטב!

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

22/08/2013 | 16:13 | מאת: ללי

אני חולת קרוהן, קראתי מס' תשובות שאתם עונים כאן: "תפנו לרופא המטפל.." הרופא המטפל אומר שהמערכת החיסונית שלי לא מאפשרת שהילדים שלי יקבלו חיסון "שתי טיפות". הבנתי. אבל תסבירו אתם! מה יהיה עם הילדים שלי שלא יקבלו חיסון? האם הם יכולים להידבק ב"נגיף הפראי"? המשרד שלכם צריך לדאוג לכולם! תודה

22/08/2013 | 16:39 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אם הרופא המטפל קבע שצריך להמנע מהחיסון - כך צריך לעשות. אם הילדים לא יקבלו את החיסון כעת הם עדיין מחוסנים מחיסוני העבר. אם הם יידבקו בנגיף המוחלש הם לא יחלו, אין שום סכנה, הם יפתחו נוגדנים נגדו. לכן עדיף לגיף המוחלש מאשר לנגיף הפראי והסיבה שמרד הבריאות מבצע את מבצע החיסון זו בדיוק המטרה- לדאוג לכולם! בברכת בריאות ושנה טובה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות