ITP על רקע אוטואימוני

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

20/08/2013 | 18:23 | מאת: אורית

בשנת 1997 בהיותי בת 25 שנים,אובחנתי כסובלת מ ITP על רקע אוטואימוני ושנה אח"כ עברתי כריתה של טחול.אני עובדת בבי"ח בתור טלפנית.אני עושה בדיקה של CBC אחת לשנה והמצב תקין.אני קיבלתי מס' חיסונים שהיו דרושים מרופא המשפחה שלי. האם ואיך אני אמורה להתנהג בתקופה זו שאתם מחסנים נגד פוליו חיסון מחולש והילד לתקופה של 6 שבועות נשא שיכול להעביר את הנגיף. תודה ויום טוב

21/08/2013 | 15:48 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין שום מניעה שילדיך ייתחסנו שמירה על היגיינה בסיסית מונעת הדבקות גם אם תידבקי בנגיף המוחלש של החיסון, שאינו מסוכן כלל, הרי מערכת העיכול שלך תלמד להכיו והחיסון שלך אף יישתפר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות