חיסון פוליו לילד עם פגות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

20/08/2013 | 09:53 | מאת: א.

שלום רב, יש לי ילד בן 6 עם פגות בעבר. בנוסף היה מטופל בבעיה אסמטית. עד היום כמעט כל מחלה אצלו מתפתחת להתקף אסמטי. בנוסף, הוא מטופל בהורמון גדילה. כמו כן, ילד שלי עולה לכיתה א' וככל הנראה יהיה במגע עם ילדים אחרים שעברו חיסון. בנוסף, הוא היה חולה עד לפני יומים (כולל קוצר נשימה והתקף אסמטי) והיה מטופל ע"י בודיקורט וונטלין. האם מותר לו לעשות חיסון? האם כדאי לחכות? מה המלצות הכי טובות?

20/08/2013 | 17:21 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין מניעה מלחסן את 2 הילדים ולשלוח אותם לשהות במחיצת ילדים שחוסנו בריאות וחג שמח

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות