מהי רמת הסיכון לחולים הנוטלים סטרואידים?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

19/08/2013 | 14:04 | מאת: שרון

שלום, אני חולת לופוס בהיריון ונוטלת 15 מ"ג פרדניזון ו-4 מ"ג דקסמטזון. נאמר לי על ידי הרופאה שלי לא להימצא בקרבת ילדים שקיבלו את החיסון במשך 6 שבועות לאחר קבלתו. היות וילדים רבים מקבלים את החיסון שאלתי היא מה רמת ההקפדה, האם מדובר גם בהמנעות להליכה למסעדות למשל, מקומות ציבוריים וכו'? תודה

19/08/2013 | 15:28 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

הכוונה היא שלא לבוא במגע צמוד וממושך עם ילדים אין הכוונה לבידוד או השארות בבית בכל מקרה הקפדה על נטילת ידיים וכללי היגיינה בסיסיים מגינה היטב מהדבקה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות