חיסון ותופעות מיוחדות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

16/08/2013 | 22:19 | מאת: מי

בשנה החולפת הילדה (עוד מעט בת שלוש)עברה כמה פרכוסי חום לאחר 6 חיסוני גיל שנתיים כאשר התלונה העיקרית היתה לגבי כאבי בטן. רציתי לדעת על תופעות לוואי ספציפיות שכאילה והאם כדאי לחסן, בהיותה בת יחידה, תודה

17/08/2013 | 15:51 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

חיסון נגד נגיף הפוליו שניתן בטיפות דרך הפה אינו גורם לתופעות של חום או פירכוסי חום אין מניעה מלחסן את בתך היחידה אם את עדיין מתלבטת התייעצי נא עם רופא המשפחה שמכיר את הילדה ומצבה הבריאותי בברכת בריאות

17/08/2013 | 20:41 | מאת: מי

הילדה וגם אני רגישות לפנצילין, אריתרומיצין ןעוד כמה סוגי אנטיביוטיקה,לפניסטיל היתה לה תגובה קשה !!! זה משפחתי אצלנו , אקמול גורם לנו להרדמות, כמו גם טיפת אלכוהול אחת. את כל החיסונים קיבלה כנדרש כולל 4 מנות של מומת. האם אפשר לוותר על החי מוחלש? מה יהיה בחברה, בגן ?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות