חיסון נגד טטנוס תגובה חריפה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

24/05/2019 | 01:33 | מאת: ליה

הבת שלי בכיתה ח חוסנה לםני כמעט שבועיים נגד טטנוס במשך כמה ימים עד שבוע לא יכולה היתה להרים את היד. עכשיו הכאבעם האלו חלפו אבל מדי פעם מתלוננת על כך שהיד כואבת ומושכת באיזורים מסוימים בזרוע לפעמים במרפק ובכף היד .האם יכול להיות שנפגע לה עצב במהלך החיסון או כאבים כאלה נורמליים אחרי חיסון כזה?

שלום רב כאבים כאלו מוכרים ויכולים להיות לאחר חיסון. עם זאת, במידה וזה לא משתפר ממליץ לפנות לרופא המשפחה לבדיקה.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות