חיסון חצבת שני לפני נסיעה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

20/11/2018 | 09:07 | מאת: מלי

שלום רב, הילדים שלי בגיל: שלוש, ארבע וחצי וחמש וחצי. קיבלו עד כה את כל החיסונים הדרושים. אנחנו נוסעים לרומניה. 1.האם כדאי לחסן אותם בחיסון השני של חצבת? 2.אם כן, איפה מחסנים? במשרד הבריאות, בטיפת חלב או במרפאת מטיילים? 3. חיסון החצבת הוא חיסון בודד או יחד עם עוד חיסונים? אני מודאגת, ואודה לך אם תדריך אותי מה לעשות. תודה רבה

שלום רב מומלץ לחסן אותם במנה שנייה. החיסון ניתן עם עוד חיסונים (נגד אדמת, חזרת ואבעבועות רוח). בגילאים אלו ניתן לקבל את החיסון בטיפת חלב

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות