האם התינוקת החרדית אכן נפטרה מחצבת?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

15/11/2018 | 23:37 | מאת: יוסי

לפי הפרסומים בעיתונות, התינוקת הגיעה לבית החולים ללא רוח חיים. היא מגיעה ממשפחה חרדית קיצונית, מה שאומר שקרוב לוודאי שהמשפחה סירבה לכל בדיקה או נתיחה שלאחר המוות. לאור זאת, נשאלת השאלה האם ישנה בדיקת מעבדה שמוודאת שהתינוקת אכן הייתה נגועה בנגיף החצבת, כפי שנדרש בספרות הרפואית?

שלום רב איני יכול להתייחס למקרה פרטני בשל הסודיות הרפואית.

27/11/2018 | 15:37 | מאת: יוסי

האם "מקרה המוות" שדיווחתם עליו (האגף לאפידמיולוגיה) במכתב שבקישור נקבע על סמך "הערכה קלינית" או על סמך בדיקת מעבדה ודאית? קישור למכתב: https://vaccines.org.il/images/1/18/%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9B%D7%99_%D7%97%D7%A6%D7%91%D7%AA.png

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות