חיסון פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

01/10/2013 | 07:37 | מאת: מיכל

שלום רב, עדיין לא חיסנתי את ילדיי כי אמי אחרי טיפולים כימותרפיים שבוע הבא יעבור 3 חודשים מהטיפול האחרון והיא כרגע עושה הקרנות . אני מתלבטת כיוון שאנחנו אצלה כל הזמן והיא גם תטפל בילדה שלי כל היום מבחינתי זה כמו לגור איתה והבנתי שלא מחסנים ילדים שגרים עם מישהו שהוא מדוכא חיסונית. האם כדאי לחסן ? האם זה שעבר 3 חודשים מהטיפול האחרון זה אומר שזה בסדר לחסן ? תודה .

01/10/2013 | 10:12 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אחרי 3 חודשים מטיםול כימותרפי נחשב בטוח לחסן בכל מקרה מומלץ להתייעץ ברופא המטפל שמכיר את מצבה של האם

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות