חזרתי לעשן.

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

12/08/2014 | 13:50 | מאת: בוריס

עברתי סדנא ולא עישנתי בכלל במשך 3 חודשים. אז קיבלתי צו 8 והלכתי לצבא לחודש שלם, שם חזרתי לעשן בגלל סיבות מרובות שרובן קשורות בלחצים כאלה ואחרים..... מה עושים? מקבלים סדנא חוזרת? איך מקבלים את המרשם לתרופה מחדש?

בוריס שלום, אני שמחה לשמוע שלמרות שחזרת לעשן אתה לא מרים ידיים ורוצה לחזור לתהליך, כל הכבוד ! היועצת האישית שלך מהמרכז הטלפוני לגמילה מעישון תשוב אלייך בימים הקרובים כדי להחליט יחדיו מה הדרך הנכונה והמתאימה לשוב לתהליך. בהצלחה !

בוריס היקר קודם כל ברוך שובך !! עבר עליך חודש לא פשוט בכלל ואנחנו שמחים שאתה איתנו. אתה מספר שלאחר 3 חודשים שלמים שלא עישנת חזרת לעשן בעקבות כל הלחצים. כל הכבוד על כך שלמרות כל מה שעברת אתה לא מתייאש ורוצה לחזור למסלול הגמילה מעישון. זה אכן הדבר הנכון והאמיץ לעשות. המצב שעברתמוגדר כמעידה. מעידה כזו יכולה לקרות לכל אחד בתהליך הגמילה בעקבות מצב משברי כמו שתיארת. חשוב לזהות ולהבין שיש לך את היכולת לחזור למסלול ולא "נשברו הכלים". ישנן מספר אופציות לפעולה עבורך: 1. תוכל ליצור קשר עם היועצת שלך בטלפון שלנו 1700-50-38-50 אני מאמינה שהיא תשמח לעזור לך בנקודה שבה אתה נמצא 2. סדנא קבוצתית גם אפשרית - צריך לפנות לסניף הקרוב אליך לברר ולהירשם 3 .איני יודעת מתי סיימת בדיוק את התכנית הטלפונית אך ההנחה שהוזנה על שמך עבור הכדורים תקפה ל6 חודשים מרגע ההזנה במערכת תוכל לגשת למכביפארם ולבדוק האם ההנחה עדיין תקפה. במידה וכן תצטרך מרשם חדש בתוקף מרופא המשפחה. 4. תוכל להשתמש בכלים שניתנו לך בשיחות הייעוץ הטלפוני, לקחת החלטה ולקבוע תאריך יעד חדש להפסקה. עד התאריך שתקבע תוכל לתרגל דחייה 5-10 דק', שבירת התניות, הרחקה של עזרי העישון ובעצם להתכונן להפסקה. מקווה שהצלחנו להיות לך לעזר אתה מוזמן לפנות אלינו בכל עת שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון