איך מצליחים לא לעשן עם כל מה שקורה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

31/07/2014 | 13:58 | מאת: שירה

למומחיות לגמילה מעישון ממש קשה לי לא להדליק סיגריה. בימים האחרונים אני מעשנת סיגריה אחת ביום, בערב אחרי שהילדים הולכים לישון.לפני זה לא עישנתי כבר חודשיים וחצי, הפסקתי עם הכדורים לפני שבועיים. מרגישה יותר צורך לעשן. מה לעשות?

שלום שירה קודם כל שמחה שאת משתפת אותנו כאן וננסה לעזור לך ככל יכולתינו. כתבת שלא עישנת חודשיים וחצי שזה זמן לא מבוטל וכל הכבוד על כך. אני מבינה שהמחשבה על הסיגריה מופיעה יותר ויותר וזה לא פשוט להימנע ממנע. אשמח שתתארי את המחשבה שעולה בך ומספר שאלות לי אלייך: 1. את מספרת שאת מעשנת סיגריה אחרי שהילדים הולכים לישון , זה היה הרגל קבוע בתקופה שעישנת לפני שהפסקת? 2. איך הרגשת במהלך החודשיים הראשונים? היו תסמיני גמילה או קשיים אחרים? 3. את מצליחה לזהות את הרגע שבו חזרת לחשוב ולרצות את הסיגריה במצב הזה? האם זה קרה בעקבות אירוע או מצב מסוים? 4. מדוע הפסקת את הכדורים? התשובות מאוד יעזרו לי לייעץ לך בהתאם ואל תשכחי שאת מוזמנת ליצור קשר עם היועץ שלך ולהיעזר בו. עצה שתוכלי כבר לשתמש בה היא להיעזר בתחליף ניקטין שיתן מענה נקודתי כמו מסטיק או לכסנית או אפילו מדבקה אם תרצי הסברים על כך את מוזמנת. שיהיה המון בהצלחה בימים הקרובים ובהמשך שנמח לשמוע ממך יום טוב

04/08/2014 | 14:05 | מאת: שירה

ימית שלום קראתי את מה שכתבת וזה גרם לי לחשוב לרגע. באמת זו היתה סיגריה שהייתי מעשנת לפני שהפסקתי ושהיתה חשובה לי.זה התחיל כמה ימים אחרי שהתחיל הבלגן של הטילים. בכל מקרה, נזכרתי גם ביועצת שאמרה לי על מסטיק ניקוטין ואני אלך בימים הקרובים לקנות. אני עדיין מעשנת אבל לא כל יום ואולי באמת אתקשר ליועצת שלי. מזל שיש לי את המספר על המקרר! תודה רבה

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון