הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

10/12/2013 | 14:07 | מאת: גאלה

אחרי אינספור ניסיונות הפסקת עישון חלקם מוצלחים יותר (נמשכו כ - 5 חודשים) וחלקם פחות (נמשכו שעתיים -שלוש)..ובעזרת היועצת בתמיכה הטלפונית שתמכה בי בצורה מדהימה. מתחיל ניסיון נוסף שאני מקווה שיהיה האחרון. ניסיון בלי הרבה הצהרות ודיבורים אלא יותר מעשים ולקיחת כל יום בפני עצמו. כל יום שהצלחתי הוא יום מבורך עבורי. הרבה זמן דיברתי ודשתי ובעיקר חפרתי לעצמי במיליון ואחד תירוצים שגורמים לי להמשיך לעשן ועבור כל טיעון נגד העישון יכולתי תמיד תירוץ לעובדה שבגללה הדלקתי סיגריה (שהרבה מאד פעמים היתה אמורה להיות הסיגריה האחרונה) מול כל התירוצים הללו התומכים בעישון יש לי סיבה אחת להפסיקו,סיבה ענקית עבורי שמחייכת אלי כל יום בבוקר, ואומרת לי "אמא, אני גאה בך".

הי גאלה, דבריך מאד מרגשים ונוגעים. אין ספק שכוח הרצון שלך והעבודה האינטסיבית שאת משקיעה יעזרו לפעם הזאת להיות הפעם האחרונה בה את מפסיקה לעשן:) אנחנו פה. בהצלחה!

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון