תודה תודה תודה

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

01/12/2013 | 10:37 | מאת: שלומית

רציתי להגיד תודה ליועצת שלי שעזרה לי להפסיק לעשן, רק עצם הידיעה שאני הולכת לדבר איתה בטלפון יצרה בי את המחוייבות לעמוד בכל משימה ויעד שלקחתי על עצמי. אני לא מעשנת כבר שבועיים ומרגישה ממש טוב, אני לא מסריחה מהעשן המגעיל הזה יותר והילדים הכי מאושרים בעולם. תודה תודה תודה

הי שלומית כל הכבוד!!! נשמע שעברת תהליך משמעותי וזה כבר יצר שינויים חיוביים כל כך. נשמח לשמוע ממך עוד בהמשך, מאחלים לך הצלחה בהמשך הדרך!!

08/12/2013 | 08:29 | מאת: רון

אני ממש מתחבר להרגשה הטובה שלך, אני גמול כבר כמעט חודש ומרגיש נפלא, עניין הריח הוא לא יאמן, פתאם אני נכנס למעלית ומריח מעשנים.... מקווה להמשיך להחזיק מעמד עוד הרבה זמן!!

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון