שקרן כפייתי

דיון מתוך פורום  התמכרויות - אבחון וטיפול

12/08/2013 | 18:01 | מאת: as

שלום רב אחותי בת 25 מאז גיל צעיר היא משקרת על כל דבר אך בארבע השנים האחרונות החלה אף לשקר בנושא כספים , לקחה הלוואות ללא סוף מכל מקום אפשרי כולל שוק אפור. הורי חיפו עליה עד למצב שנותרו חסרי כל-ולא שתפו אותנו מהבושה והצער ולאחרונה גילינו אף שגנבה מהם כרטיסי אשראי. ניסנו לשכנע את ההורים להתלונן במשטרה כדי שקודם כל תקבל אולי קצת זעזוע אך הם מסרבים בתוקף. האם יש טיפול כלשהו שיכול לסייע ? מה אחוזי ההצלחה? המצב בלתי נסבל ואיננו יודעים מה לעשות ברור שזה רק ילך ויתדרדר והיא גוררת את כולם למטה. למרות שהמצב הכלכלי גרוע עדיף להתאמץ אם יש טיפול שיכול לסייע

שלום. טופול המתמכרות מצריך שיתוף פעולה של מספר גורמים. משפחה במיוחד, מערכת המישפט, מישפורה, הבנקים ועוד. הטיפול לא יכול להיות תרותפי בלבז. במיינד קליניק פרופ דנון מומחה בתחום. שווה להתיעך איתו. פרופ לאון גרינהאוס מיינד קליניק www.grunhaus.co.il www.mindclinictlv.co.il 036962733 036962745

מנהלי פורום התמכרויות - אבחון וטיפול