תשובת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

11/03/2014 | 15:05 | מאת: אוסנת

בתאריך 9.3 יום ראשון האחרון ערכתי ממוגרפיה עקב כאבים מזה זבן ארוך ויותר כאב ממוקד בשד שמאל, הממצא סמיכות מוגברת לא מוגדרת, רושם- לא מוגדר, כנראה שפיר סמיכות כמתואר ריבוי רקמה? אני בת 41 עברתי בחיי כ- 18 הפריות של ivf (ללא לידה). מה הסיכוי שממצא שכזה יכול להיות סרטני {יש לי פחד מהכנראה שפיר}

שלום אוסנת קודם כל אני רוצה להרגיע אותך קרוב לוודאי שפיר אלו בשורות טובות זאת אומרת שהממצא לא נראה סרטני כמובן את צריכה להמשיך בבירור אולטרה סאונד שד ויתכן צילומי ממוגרפיה נוספים לפי ההמלצות שמופיעות בסיכום דוח ממוגרפיה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול