תוצאות אולטראסונד

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

11/03/2014 | 08:32 | מאת: מירי

בת 40 ב2013 עשיתי בדיקת אולטראסונד שד התקבל ממצא של 0.69סמ ציסטה. ב2014 עשיתי שוב אולטראסונד שד ובאותו מיקום שעה עשר נראה גוש לובלרי בגודל 0.76 סמ. braid 4האם יתכן שהציסטה הפכה לגוש? ברקע אמא סרטן שד בגיל 54 לא נשאית barca 1 2. אני מיועדת לביופסי ה.

שלום מירי ציסטה פשוטה אף פעם הופכת להיות גוש. ציסטות פשוטות מופיעות ונעלמות ואינן דורשות מעקב כלשהו. יתכן והייתה לך ציסטה זעירה שנעלמה , והופעת הגוש כמובן אינה קשורה לציסטה . את צריכה לעבור ביופסיה מהגוש החדש שהופיע שאגב קטן מאד בשורות טובות ורפואה שלמה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול