גלקטוגרפיה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

17/02/2014 | 12:28 | מאת: אורית

שלום רב. יש לי הפרשה חומה או דמית מפיטמה. מומוגרפיה תקינה. אך גלקטוגרפיה הראתה גוש בקוטר 1 ס''ם בתוך צינור חלב. במימיש רופא לא מרגיש כלום. איזה בדיקות שווה לעשות? איזה ניתוח ובאיזה אופן מומלץ לבצע? מה שם הניתוח? תודה רבה על העזרה

שלום אורית לפני ניתוח עושים אבחנה שטרם נעשתה במקרה שלך צריך לבצע את האולטרה סאונד ולנסות להדגים את הגוש , ולקחת ממנו ביופסיה , במידה ואינו מודגם באולטרה סאונד , לבצע MRI אלו השלבים הראשוניים בשד. רפואה שלמה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול