פטמה נפוחה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

27/05/2013 | 02:46 | מאת: סמי

שלום רב,אני בן80 . הפטמה בשד הימני שלי נפוחה ומגרדת אם כי לא כל הזמן,גם מתחחת לפטמה יש מין בלוטות מאוד קטנות שאפשר להרגיש אותם במישוש השאלה שלי מה זה יכול להיות ומה הטיפול?

סמי שלום פטמה נפוחה ומגרדת אצל גבר סיבותיה רבות ומגוונות כגון דלקת, רגישות אלרגית, וסיבות שפירות נוספות. אמנם סרטן שד נדיר אצל גברים אך יש לשלול גם ממאירות בשד. עליך לפנות לכירורג שד לבדיקה. גם אצל גברים אפשר לבצע אולטרסאונד ומממוגרפיה. הטיפול כמובן יהיה בהתאם לאבחנה. בהצלחה.

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול