כאבי בשדיים

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

18/06/2013 | 14:31 | מאת: רותי

שלום אני בת 47 ויש לי כאב מאוד חד כשאני מורידה את החזייה. ממש יש לי צורך להחזיק את החזה מרוב כאב כשאני נוגעת בחזה לא יודעת להגיד אם יש גושים או לא.. אבל יש לי כאבים כשאני נוגעת. לאמא שלי היה גידול שפיר לפני די הרבה שנים שהוצא. אמרו לה בזמנו שהיתה לנו נטייה להפוך לסרטני. קבעתי תור לכירורג.. האם בבדיקה כירורג יכול לאבחן אם ישנה בעיה? או שיש צורך גם לעשות ממוגרפיה? תודה

רותי שלום, את בהחלט צריכה להיבדק ע"' כירורג ,אך בכל מקרה יש צורך בבדיקות הדמיה : אוטלטרה סאונד שד וממוגרפיה

19/06/2013 | 08:30 | מאת: רותי

שלום תודה רבה על התשובה המהירה האם יש קשר לגיל המעבר? למרות שיש לי תקופות של כאבים גם שהייתי צעירה יותר בעבר לפני 17 שנים בערך אמרו לי שיש לי גושים קטנים של חלב מההנקה, יכול להיות שזו עדיין הבעיה. למרות שהצעיר מבין הילדים שלי בן 12! האם בדיקת ממוגרפיה בגילי כלולה בתשלום? תודה רבה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול