האם זה גידול בשד

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

14/05/2014 | 19:49 | מאת: ירדן

שלום, בימים האחרונים יש לי גירוד מציק סביב הפיטמה ומדי פעם כאב חד (יש רגעים שבהם הכאב חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב ברצף). במשפחה שלי יש היסטוריה של המחלה- סבתא שלימצד אבא, שתי האחיות שלה, בת דודה של אבא, ובת דודה שלי קבעתי תור לרופאת נשים בעוד 3.5 שבועות אבל אני די לחוצה.. אשמח לתשובה האם סימנים אלו יכולים להעיד בהכרח על סרטן השד או גידול בשד?

שלום ירדן הסימנים שאת מתארת לא כ"כ מתאימים לסרטן שד. אבל כמובן את צריכה להיבדק ולא במרפאת נשים, ע"' כירורג שד

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול