גוש וכאב בשד ימין

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

14/05/2014 | 11:14 | מאת: חדווה

שלום רב לפני חודש הבחנתי בגוש שמעט כאב בשד ימין. פניתי לככירורג שבדק אותי ידנית ואמר שזה לא סרטני אך שלח אותי לסונר שדיים לכל מקרה. בבדיקה של הסונר לא נמצא או הודגם גוש והיה כתוב שהכל תקין. חזרתי לרופא שלי שבדק אותי שוב ואמר לי לחזור בעוד שלושה חודשים כי זהו הזמן המומלץ לשם גילוי. שאלתי היא האם בדיקת האולטרסאונד מספיקה? האם זה בסדר שלא מצאו גוש? אולי בבדיקה אחרת יגלו? הגוש כבר לא כ"כ כואב.. להילחץ או לחכות שלושה חודשים? תודה

שלום חדווה מבלי לבדוק אותך קשה לי לענות על שאלתך. במידה וגוש אינו מודגם באולטרה סאונד, אך אכן קיים בבירור בבדיקה ,יש עוד דרכים לנסות לאבחן אותו. אך יתכן ומדובר אומנם בממצא מישושי , שאנחנו לא מגדירים כגוש מוגדר, סוג של רקמה. אם יש לך חששות, את יכולה להתיעץ עם עוד רופא.

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול