קשרית ממרית ???

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

13/05/2014 | 13:58 | מאת: רונית

בסד שלום. ממוגרפיה צד שמאל . גוש 19.00 ממ ממוקם ברביע חיצוני עליון. גבולות הגוש מוגדרים היטב סמיכוצ רקמת הגוש נמוכה. לא נראו הסתיידויות פתלוגיות. רקמה פברוגלנדולרית תקינהצל העור והפטמה תקינה צנוריות ducts תקינות. צד ימין קשרית ממרית אופי שפיר. לא נראו הסתיידויות פתלוגיות.רקמה פברוגלנדולרית תקינה. צנוריות ducts תקינות. אני בת 56 אין במשפחה סרטן השד. היה סרטן ראות ובלוטת התריס . האם יש מקום לדאגה . עשיתי אולטרסאונד שטענה שהבדיקה תקינה לא קיבלתי עדיין תשובות תודה

שלום רונית קשרית ממרית זה ממצא שפיר לגמרי ואינה סיבה לדאגה. צריך לקבל את התשובה אולטרה סאונד , ולראות מה כתוב , כי ממוגרפיה מתארת גוש בשד שמאל רביע חיצוני עליון. אם באולטרה סאונד נמצאת ציסטה באותו המקום , זה ה"גוש" שנראה בממוגרפיה והכל אכן תקין.אבל כפי שציינתי קודם צריך לראות את התשובת אולטרה סאונד שלך.

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול