גילוי מוקדם של סרטן השד

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

27/04/2014 | 18:17 | מאת: רונית

שלום, סבתא שלי מצד אמא חלתה בסרטן השד בגיל 71 ונפטרה בגיל 74. אני בת 53, נבדקת פעמיים בשנה ידנית ע"י כירורג שד ופעם בשנה מבצעת ממוגרפיה ואולטרא סאונד לשדיים. עד עתה כל הבדיקות היו תקינות. בבדיקה האחרונה בחודש זה (מרץ 2014) התגלתה ציסטה בודדת קטנה ופשוטה בצד ימין,וסווג ע"פ BI-RADS מתאים ל-2, עד עכשיו היה מתאים ל- 1. האם יש משהו בבדיקה שאמור להדאיג אותי? אודה על תשובתכם.

שלום רונית , את יכולה להיות רגועה ציסטה קטנה פשוטה בשד ממצא שפיר ונפוץ ולא מסכן אותך בשום צורה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול