גלי חום?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/10/2002 | 09:56 | מאת: טל

אני בת 43, יש לי מחזור סדיר. בשנה האחרונה אני חשב מדי פעם בהצפות של גלי חום בפנים שנמשכים כמה שניות (אולי חצי דקה או דקה) וגורמים להזעה קלה. לפעמים זה קורה מספר פעמים ביום. האם אלה "גלי חום"?

26/10/2002 | 19:49 | מאת: פרופ' איש שלום

לטל שלום רב, גלי חום יכולים להופיע לא רק כתוצאה מגיל המעבר אלא גם מסיבות אנדוקריניות (הורמונליות) אחרות. אני ממליצה לך לפנות ליעוץ אנדוקריני. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס