פרולקטין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/10/2002 | 23:56 | מאת: כלנית

רמת פרולקטין של 1530 יכולה להעיד על גידול ? ואם כן האם יש צורך בניתוח או טיפולים כימוטרפיים?

26/10/2002 | 19:45 | מאת: פרופ' איש שלום

לכלנית שלום רב, רמת פרולקטין של 1530 יכולה להופיע גם במקרים של גידול בהיפופיזה. גידולים אלה שפירים בדרך כלל ואינם מצריכים טיפול כמוטרפי. גידולי היפופיזה גדולים, שאינם מגיבים לטיפול תרופתי ומסכנים את תיפקוד האברים שבסביבה (עצבי ראיה ), נכרתים בנתוח. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס