הבעיה שלי הם שילשולים נוראיים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/10/2002 | 01:12 | מאת: תום

ד"ר נכבדה, הבעיה שלי הם שילשולים נוראיים וגם הרגשה רעה,ממש קשים לי החיים. לדעתי נפגעו הבלוטות בגוף ואין לי כוח וחשק ואין קשר בין הרופאים ולא מחפשים נכון את הבעיה. הרופאים במקום למצוא את הבעיה מפנים אותי לפסיכיאטר ואת זה ניסיתי דבר שרק שהחמיר את הבעיה. מצאו שבלוטת התריס מוגדלת ויש לי גוש בצוואר מוגדל והרופאים לא מקשרים בין הדברים ועשו לי את כל הבדיקות במעי שהן שליליות וגם בדיקות אלרגיה. עישנתי הרבה שנים וגם שתיתי ולדעתי משהו נפגם רק שלא מחפשים במקום הנכון ואני די מיואש.אני 53 ונראה די טוב ולא מקשיבים לי כל כך ואני סובל מאוד. אני עושה הרבה ספורט וזה עוזר אבל לא מספיק. אני ממש משותק בגלל הבעיה ואשמח לעזרתך.

25/10/2002 | 08:54 | מאת: פרופ' איש שלום

לתום שלום רב, אכן סבלך רב. כל מה שניתן להמליץ במצב זה - פניה למרכז רפואי כשלנו בו תוכל לקבל יעוץ מקצועי רב תחומי. אם ברצונך לפנות למרפאתנו אנא פנה לבקשת תור לד"ר סגל דרך מרכז המדע של בית החילים 1-700-50-51-50 בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס