תת פעילות יתרת הכליות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/10/2002 | 21:52 | מאת: גאנה

מהםן תופעות הלוואי של תת פעילות יתרת הכליות ? מהם הסממנים החיצוניים של תופעה זו ? איך מגלים זאת ?

12/10/2002 | 22:28 | מאת: פרופ' איש שלום

תתפעילות של יתרת הכליות זו מחלה המתבטאת בעיפות, חולשה גוברת, הפרעות במחזור, סחרחורת במעבר משכיבה לעמידה, נשירת שיער גוף בנשים, היפרפיגמנטציה ( הופעת כתמים חומים על העור). במצבים של סטרס החולה עלול להגיע להתיבשות, אבוד הכרה ואף מות אם לא יקבל טיפול דחוף. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס