מיפוי עצמות של השלד כולו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/10/2002 | 17:12 | מאת: יהודית

תוצאות הבדיקה שלי שאנני מבינה מילה אני מבקשת הסבר הודגמה קליטה מוגברת בולטת בעצם קובואידום של כף רגל שמאל ופרקים סטרנו קלויקולרים יש לציין הדגשה של סמפיס פוביס כנראה לא ספציפית לא הוגדמה קליטה פתולוגית לאורך עמוה"ש בסכום הממצא בכף רגל יכול להתאים לשינויים טראומטיים או ארטרוטיים הקליטה בפרקים סטרנו קלויקולרים יכולים להתאים לשינויים אוסטראוארטריטיים

24/10/2002 | 09:23 | מאת: ד"ר ילנה סיגל

ליהודית שלום רב, תשובת מיפוי עצם שלך מתארת תמונה שהופיעה כתוצאה משינוים ניווניים בפרקים המופיעים עם הגיל, ושינוים הנובעים מחבלה בעבר. בברכה, בברכה, ד"ר ילנה סיגל

03/11/2002 | 22:04 | מאת: יהודית

לד"ר ילנה סיגל תודה רבה על תשובתך והאם יש טיפול מתאים לניוון עצמות כדי שהמצב לא יחמיר ושוב אני מודה לך מאוד על תשובתך בילדותי שברתי את רגל שמאל מהקרסול ומעלה האם זאת היתה כוונתך לחבלה בעבר. תודה יהודית.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס