בדיקות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/04/2003 | 15:51 | מאת: מיקה

יש לי בלוטת לימפה מוגדלת שהרופאה שלי הגדירה אותה כמובילית. היא שלחה אותי לעשות בדיקה של TSH.T4.T3 האם הגדילה של הבלוטה נובעת מבעיה בבלוטת המגן? לשם מה נועדו בדיקת הT3.T4?

25/04/2003 | 17:03 | מאת: פרופ' איש שלום

למיקה שלום רב, יש לעתים קשר בין הגדלה של בלוטת לימפה לבעיה בבלוטת התריס, אך בד"כ זו אינה בעיה בתפקוד הבלוטה. אנא, הפני את שאלתך לרופאה, שהפנתה אותך לבדיקות אלה. בודאי היתה לה סיבה לבצוע הבדיקות. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

25/04/2003 | 17:46 | מאת: מיקה

הרופאה שלי טוענת כי יתכן והגדלת הבלוטה קשורה לאטופיק דרמטיטיס שיש לי בעורף בקרבת הבלוטה. היתכן?

25/04/2003 | 17:59 | מאת: מיקה

האם גידול בבלוטת לימפה אחת יכול להיות סרטני

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס